ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Поради зголемена продажба дневните нарачки се ограничени. Денес, моментално го имаме производот НА ЗАЛИХА и го испраќаме во рок од 24 часа. Побрзај и нарачај ВЕДНАШ!

Почни да зборуваш странски јазик за 2 недели или 100% ти ги враќаме парите - ГАРАНТИРАНО*

„100%-тна промена“

„Ова е прва метода на учење на јазик која делуваше на мене и ми овозможи да стекнам основно ниво на англиски јазик во нешто малку повеќе од 2 недели“*

*Прикажаните резултати се индивидуални и варираат од личност до личност. Производителот не гарантира исти резултати.

Марио Крстев
Научил основи на англиски јазик за 14 дена*

Поздрав,

моето име е Стефан Миланов и имам чест со Арон Стоун на Македонија да и го претставам 2 неделното автоматско учење на странски јазик. Многу сум возбуден бидејќи методата на Арон е револуција во лингвистиката.

Веќе 17 гдини водам своја сопствена школа за странски јазици каде што помогнав на повеќе од 2000 луѓе да научат јазици, вклучувајќи англиски, француски, германски, јапонски и шведски.

Мојата повеќегодишна пракса ме научи една работа.За брзо учење на јазик потребно е нешто многу поефикасно од обичните методи.

Вистина е, за да се почне брзо да се комуницира на странски јазик, не е доволно механичко меморирање на зборови. Не е доволно да се користат професионални учебници и да се гледат филмови на странски јазик. Ти треба нешто појако - вистински активатор на центарот за памтење кој ќе овозможи брзо и интензивно учење на јазикот.

Проверив многу различни методи, но само една овозможува дневно да усвоиш 200 нови зборови на така брз начин.*

Искрено ми се јавија луѓе кои научиле и до 500 зборови во првите 48 часа.* Многу од нив почнале слободно да го користат новиот јазик после 1 недела.*

Луѓето со години се бореле со психичката блокада поради која не можеле да зборуваат на странски јазик само Арон метода успеала да ги отстрани емоционалните блокади и недостатокот на волја.*

Благодарение на формулата за автоматско учење на јазик можеш лесно:

Формулата за која пишувам делува во 3 фази:

Ја отстранува демотивираноста за учење*

Никогаш, навистина никогаш нема да научите странски јазик ако немате вистинска мотивација. Недостатокот на волја ќе ги скрши сите, порано или подоцна. Овој метод го отстранува недостатокот на мотивација. Секој ден ќе гледате напредок во учењето и ќе имате многу поголема желба за следниот куп вежби. Радоста од учење на нов јазик секако ќе се зголеми, а тоа ќе го отстрани чувството на недостаток на мотивација.

Го стимулира мозокот и памтењето до 5 пати*

По неколку дена активноста на мозокот ќе почне да расте и процесот на паметење ќе се забрза. Така секој ден некаде до четвртиот ден. Ова високо ниво на стимулација на мозокот и ефикасноста на паметењето ќе се стабилизира и ќе биде 5 пати поголема отколку до сега.*

Автоматски забрзај го учењето на странски јазик*

Од моментот кога почнете да учите според методот на Арон Стоун, автоматски ќе усвојувате странски јазици. * Нема да мора да размислувате за тоа без прекин. Задачите ја поттикнуваат работата на двете половини на мозокот и со тоа учењето со овој метод создава околу 15 пати повеќе невронски врски отколку обичното учење. Благодарение на тоа, побрзо и подобро ќе се сеќавате на зборовите. На крајот течно ќе ги користите во говорот и писмото, така што најверојатно ќе заборавите дека за нивното познавање било потребно учење.

Она што ја одредува супер ефикасноста на методот за автоматско учење на јазик се лекциите објаснети до најситните детали објаснети разбирливо за сите . Ова се специјални лекции за изучување на англиски јазик кои не можат да се најдат на друго место. Секоја лекција содржи приказ на нови зборови со примери за употреба.

При прегледувањето на лекциите, мозокот се принудува да ги поврзе зборовите за секој од горенаведените елементи. Наместо спојување на две врски, "меморирање на зборот на македонски - меморирање на зборот на странски јазик" настанат со обично учење на листа на зборови, учењето со овие лекции мозокот генерира 5 такви врски.

Замислете тогаш дека во вашиот мозок е создадена силна, постојана мрежа која опфаќа одреден поим. Благодарение на тоа, можете брзо да запаметите нови зборови. Покрај тоа, таква мрежа е тешко да се уништи, па природниот процес на заборавање е 5 пати побавен.

Веќе на првиот ден, книгата со помош на специјално дизајнирани лекции, ќе ви овозможи совладување на 200 нови зборови. * Нивната редовна употреба ќе ви овозможи слободно да комуницирате по 2 недели. *

Системот за кој зборувам, а кој покажа 5 пати поголема ефикасност од вообичаените методи на учење на јазик, е книгата под наслов Pingulingo

Нејзината употреба:

Е едноставна

Не е потребно механички да се паметат зборовите и да се користат стручни учебници. Тоа не е потребно за дополнително да се поттикне вашата меморија и концентрација. Се што треба да направите е да ги прегледате лекциите 2 пати на ден. Еднаш наутро, втор пат навечер - и потоа ќе можете слободно да комуницирате на нов јазик.

Природно ја подобрува работата на мозокот

Стратешки осмислените лекции не само што го олеснуваат учењето на англискиот јазик, врз основа на природни механизми за паметење и здружување ја зголемуваат концентрацијата и ефикасноста на мозокот.

Веднаш делува

Доволно е 1 ден да совладате дури 200 нови зборови и фрази, го гледате првиот напредок и поголема слобода да користите странски јазик. * Редовното учење на лекциите од книгата Pingulingo ќе направи брзо да го совладате англискиот јазик и да комуницирате без никакви проблеми со странци.*

Ова би можел да биде најефективниот метод за изучување на странски јазици што некогаш постоел. Покрај тоа, неа ја истражија тим од лингвисти и е тестирана на мене и на многу други луѓе, како што е Хелге од Германија.

„Експресни ефекти“

"Веќе 5 години се обидувам да научам англиски јазик за да можам да најдам подобра, повеќе платена работа. Ги пробав сите курсеви во популарните училишта за странски јазици, учев самостојно, земав приватни часови кај наставник - немаше ефект! Само книгата Pingulingo се покажа како полн погодок! Забележав огромен напредок по само една недела од употребата. Можев да зборувам кратко и да пишувам е-мејлови. Имам чувство дека мојот мозок ги апсорбира зборовите како сунѓер! "*

*Прикажаните резултати се индивидуални и варираат од личност до личност. Производителот не гарантира исти резултати.

Хелге Шмидт
Научила англиски јазик за 2 недели*

Имај на ум дека оваа метода, како и сите други, дури и поскапи, не делува успешно на сите. Мал процент на луѓе не се грижи за редовното утврдување на напредувањето, па оваа книга не е за нив.

Арон Стоун е толку задоволен со книгата Pingulingo, што ја дава следната гаранција:

Гаранција за враќање на парите

Ако не го совладате материјалот од едногодишниот курс по јазик за 2 недели или ако поради некоја друга причина сметате дека методот не задоволува - само контактирајте со службата за корисници. Компанијата ќе ви го рефундира вкупниот платен износ, мирно и без прашање.

- Тоа е мојата лична гаранција!

Како да заштедите при порачката на Pingulingo книгата?

Високата ефикасност на формулите за учење на јазик преку специјализирани лекции на книгата Pingulingo е резултат на долгогодишно научно истражување во полето на процесите на паметењето. Формулата се заснова на одличниот метод за градење на мрежа асоцијации и ви овозможува да паметење на новите зборови до 5 пати подобро и подолго. Затоа не може да биде евтино.

Меѓутоа, Арон Стоун одлучи да даде попуст за првите посети на страницата. Ако се одлучиш да нарачаш, ќе добиеш попуст од 50%.

Со еднократнен попуст цената Pingulingo книгата за учење на сите нивоа на англиски јазик

Понатаму и оваа цена ќе се зголеми.

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ

За нарачка на Pingulingo книгата следува упатство во продолжение.

Кликнете на "Започни со учење" и пополнете го формуларот за нарачка на следната страница. Книгата наскоро ќе биде кај вас. Потоа оценете ја. Ако вашето задоволство не биде 100%, едноставно ќе ги добиете парите назад - нема прашања.

Иако сум лично убеден дека сите со ова ќе бидат и повеќе од задоволни. Да бидам искрен, ќе бидат воодушени. Мислам дека ќе научите јазик побрзо и полесно отколку што можете да посакате

Среќно,
Стефан Миланов

Pingulingo книга за учење на англискиот јазик
Заснована на 100% природни ментални процеси

4̶7̶9̶8 ден 2399 ден

Почни со учење

Нарачај денеска, заштеди ЗАШТЕДА, и добиј гаранција на задоволство.
Утре понудата нема да важи.

Некои од коментарите на нашите потрошувачи:

*Прикажаните резултати се индивидуални и варираат од личност до личност. Производителот не гарантира исти резултати.

*Прикажаните резултати се индивидуални и варираат од личност до личност. Производителот не гарантира исти резултати.

*Прикажаните резултати се индивидуални и варираат од личност до личност. Производителот не гарантира исти резултати.

*Прикажаните резултати се индивидуални и варираат од личност до личност. Производителот не гарантира исти резултати.

156 коментари Додај коментар
 • Мирко Христов · Топ коментатор
  Мене мајка ми ми ја нарача оваа книга. Прво бев уверен дека ја имаат излажано и само и ги имаат земено парите, но кога цврстата двојка ја поправив на уште поцврста 5... Професорот не можеше да поверува дека од good morning сега скоро перфектно зборувам англиски :)
  Одговор · 17 · Ми се допаѓа ·
  • Татјана Стефанова
   Со оглед дека сум во доцните 40ти мислев дека сега е доцна да почнам да зборувам на некој јазик. Но се случи
   Одговор · 1 · Ми се допаѓа ·
  • Марко Ефремов
   Јас за 16 дена успеав она што не успеав за 2 години приватни часови!!!
   Одговор · 3 · Ми се допаѓа ·
  • Стефан Грозданов
   А само помисли колку пари си дал за тоа!
   Одговор · 4 · Ми се допаѓа ·
 • Марко Ефремов
  Не ме потсетувај на тоа
  Одговор · 2 · Ми се допаѓа ·
 • Ива Костова
  Ја купив бидејќи делуваше интересно и финта но навистина не очекував дека вака добро ќе зборувам англиски!
  Одговор · 7 · Ми се допаѓа ·
 • Тамара Кузманова
  Релативно често патувам во земји од англиско говорно подрачје и претходно моите разговори беа кратки, затоа што поради скромниот фонд на зборови се плашев од какви било подлабоки разговори. Сега многу сакам да поставувам и потпрашања, и зборувам како да живеам тука со години
  Одговор · 3 · Ми се допаѓа ·
 • Ксенија Давкова
  Ја нарачав за ќерка ми, а со неа научивме и јас и сопругот
  Одговор · 1 · Ми се допаѓа ·
 • Иван Ристов
  Сега без страв можам да аплицирам за работа во Шкотска!!!
  Одговор · 4 · Ми се допаѓа ·
 • Тања Матевска Тодорова
  Јас сепак верувам само во курсеви. Ова ми делува некако детски :/
  Одговор · 1 · Ми се допаѓа ·
 • Ана Марија Петровска
  А кажи ми дали некогаш си научила, ама вистински научила јазик на некој курс?
  Одговор · 5 · Ми се допаѓа ·
 • Тања Матевска Тодорова
  Па не во целост морам да признаам...
  Одговор · 2 · Ми се допаѓа ·
 • Ана Марија Петровска
  Е па со Pingulingо ќе научиш во целост!!!
  Одговор · 2 · Ми се допаѓа ·
 • Анета Гогова
  Интересно и корисно!
  Одговор · 2 · Ми се допаѓа · пред еден час
 • Митревски Симе
  Нарачав и погодив кога е попустот ;)
  Одговор · 2 · Ми се допаѓа · пред еден час
Види уште 572
Facebook plugin

Книгата Pingulingo е интересен и лесен начин за изучување на англискиот јазик. Гарантира успех за сите возрасни групи и го совладувате едногодишното градиво на курсот за само 2 недели. * Лесен за користење и брзо дава резултати.

1.

Имаш потешкотии со учење на странски јазик? Сакаш да поправиш оцена, да добиеш подобра работа или едноставно да се снаоѓаш на годишните одмори? Постои едно решение за сите луѓе кои сакаат да го совладаат англискиот јазик - Книгата Pingulingo .

2.

Pingulingo книгата на интересен начин ќе ти овозможи да памтиш и по 200 зборови дневно.* Не бара купување на дополнителни учебници, плаќање на приватни часови или одење на повеќемесечни курсеви.

3.

Се што треба е наутро и навечер да ги прегледаш лекциите кои се по план за тој ден и тоа е тоа. Ќе ти се подобри меморијата и ќе го потикне памтењето до 5 пати повеќе.* Оваа метода на учење ти гарантира совладување на англискиот јазик за само 2 недели!*

4.

После 2 недели ќе го користиш јазикот на средно ниво без проблеми и блокади. * Опуштено ќе можеш да се впуштиш во разговор со било кој странец.

Повеќе од 4.000 задоволни купувачи во Македонија во минатата година!

Проери дали и ти можеш да научиш англиски јазик со помош на Pingulingo книгата:

Колку странски јазици знаеш?

FAQ - Најчесто поставувани прашања:
Како се користи Pingulingo?
Pingulingo се состои од посебно и детално развиени лекции за учење кои се организирани по категории. Содржи зборови и фрази кои лесно ќе ги апсорбирате, бидејќи овој начин на учење го стимулира мозокот и меморијата. Ќе ги научите основните поими поврзани со секојдневниот живот, работа, дом, здравје, храна, семејство, луѓе, патувања, бизнис, пари, технологија, уметност, медиуми, природа и време. Се што треба да направите е 2 пати на ден - наутро и навечер за да ги разгледате лекциите. Нарачај Pingulingo денес и за само 2 недели научи англиски! *
Како можам да почнам да учам?
За да почнеш со учење доволен е само еден клик за да се изврши нарачка. Набрзо ќе ја добиеш книгата, па веднаш може да почнеш да учиш. Совладај го англискиот јазик за 2 недели со помош на Pingulingo книгата!*
Кога може да се забележат првите реултати од користењето на Pingulingo книгата?
Книгата Pingulingo е најлесниот и најинтересниот начин за изучување на англискиот јазик. Веќе првиот ден успешно ќе научите 200 нови англиски зборови . По неколку дена ќе можете да комуницирате на основно ниво, а по 2 недели целосно ќе го совладате градивото што е планирано за една година курс.* Не губете време на повеќемесечни курсеви и приватни часови туку нарачајте ја книгата Pingulingo и за 2 недели зборувајте англиски! *
Што можам да направам ако имам некој проблем со учењето?
Ако имаш било какви проблеми или нејаснотии во користењето на Pingulingo слободно обратете се на нашата служба за корисници. Искористи ја шансата да научиш англиски јазик - нарачај Pingulingo веднаш!*
Зошто Pingulingo е толку ефикасна?
Pingulingo е особено ефикасна бидејќи делува во три фази: ја отстранува демотивираноста за учење, го стимулира мозокот и памтењето до 5 пати за поефикасно делување и автоматски го забрзува учењето на странски јазик. * Поради овие карактеристики е идеална за луѓе без мотивација или побавно паметење. Активирањето на мозочните клетки ќе влијае на подобрување на меморијата и побавно заборавање на наученото. Благодарение на овој систем на Pingulingo книгата за само 2 недели можете да го совладате англискиот јазик! *
Дали Pingulingo е едноставна за употреба?
Да, Pingulingo е повеќе од едноставна и може да ја користат сите. Се што ви треба е да ја нарачате. Со кликнување само на едно копче ќе го добиете вашиот примерок. И тоа е сета мудрост. Нема полесен и побрз начин да се научи англискиот јазик. Нарачајте Pingulingo веднаш!
Кој ми гарантира дека и јас ќе научам англиски со Pingulingo книгата?
Секој купувач добива посебна 44 дневна гаранција на која може да се повика во случај на незадоволство. Ако за време на гарантниот период не ги совладате основите на англискиот јазик, ние ќе ви го рефундираме вкупниот платен износ. Без никакви прашања, парите ќе бидат вратени на вашата трансакциска сметка. Затоа немате што да изгубите, ве советуваме да нарачате Pingulingo денес и да добиете дополнителен попуст!

Специјална гаранција: Ако за 44 дена не ги совладаш основите на англискиот јазик со помош на Pingulingo книгата, ќе ти го вратиме целиот износ од купувањето на твојата трансакциска сметка.

П.С. Запомнете дека само Pingulingo книгата ви овозможува усвојување до 200 нови англиски зборови дневно.* Користете ја оваа одлична метода во комбинација со видео лекциите, кои ги добивате потполно БЕСПЛАТНО со нарачка на книгата, и само за 30 дена научете англиски јазик.*

П.П.С. Поради неверојатната ефективност на книгата Pingulingo, побарувачката за него е огромна. Затоа ве советуваме веднаш да ја нарачате и да ја искористите акциската цена. Од утре, оваа фантастична книга ќе се продава со полната цена. 99% од нашите клиенти успеале да научат англиски и да се ослободат од блокадата за време на разговор. Затоа е многу важно да си го обезбедите вашиот примерок од книгата денес за да започнете со процесот на учење на англиски јазик веќе од утре. Со оглед на тоа што Pingulingo дава брзи резултати, ве советуваме да нарачате што е можно поскоро!Праќаме нарачка,
ве молиме почекајте!
Каде да ја доставиме
Вашата нарачка?
Име
Презиме
Адреса
Бр.од дома
Пошт. број
Место
Телефон
Email
Производ
Коментар
П.С.: Гарантираме испорака веќе следниот работен ден!
1 x - 4798 -50% 2399 ден + Поштарина
2 x - 8158.00 -50% 4079 ден + Поштарина
3 x - 10556.00 -50% 5278 ден + Поштарина
Плаќање при испорака
Примероци кои може да се добијат по намалена цена:
11
Последната продажба е направена на:
100% сигурно купување

Кликни овде за да научиш англиски јазик во само 2 недели со Pingulingo книгата!
*Прикажаните резултати се индивидуални и варираат од личност до личност. Производителот не гарантира исти резултати.
Студио Верде Дооел Штип, Ул. Вера Цири Вири 6/6, 2000 Штип, 1000 Ljubljana, E-mail: aleksandar.angelovski@dobrokupuvanje.com. Производ: Pingulingo