добро купување

eдноставно, безбедно, пријатно

Сигурно купување

За обработка на Вашата нарачка употребуваме најдобри сигурносни мерки за да обезбедиме сигурно чување при внес на вашите податоци.

Време на испорака 24h

Нарачаните производи ги испорачуваме во најкраток можен рок од еден ден по примање на уплатата.

Сигурна испорака

Имаме одговорност за сигурна испорака на Вашата адреса и исправност на производот.

Гаранција на производот

Гаранцијата и рокот за враќање на парите важи 44 дена. Во тој период Ви ги враќаме парите ако случајно не сте задоволни од производот.

Висока оценка на квалитет

Производот е изработен од најквалитетни материјали од висок квалитет кој овозможува едноставна и сигурна употреба на производот.